
Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς, καθώς δεν έλαβε τη στήριξη του ΔΣ
Παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού! Ο Σερβοέλληνας δεν πήρε τη στήριξη που είχε ζητήσει από το ΔΣ των «ερυθρολεύκων» και ανακοίνωσε την απόφασή του: «Φαίνεται ότι οι γνώσεις μου δεν ήταν αρκετές για την ευρωπαϊκή πορεία».
66
Παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού! Ο Σερβοέλληνας δεν πήρε την Τετάρτη τη στήριξη που είχε ζητήσει για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και αποφάσισε να αποχωρήσει.
Ο έμπειρος τεχνικός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:
«Περίμενα μέχρι σήμερα τον Ολυμπιακό, όπως μου ζητήθηκε. Φαίνεται ότι δεν ήταν σημαντικό το ζήτημά μου αν και έγινε ντόρος για το μέλλον μου στην ομάδα.
» Για να διευκολύνω όλους ζήτησα από τη διοίκηση -μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε- να λύσουμε το συμβόλαιο με όποιο τρόπο μου ζητηθεί.
» Θεωρώ ότι η ενότητα σε μια ομάδα είναι το πιο σημαντικό συστατικό για την επιτυχία της. Με την παραμονή μου ο Ολυμπιακός δεν θα την είχε τη νέα χρονιά.
» Και το χειρότερο δεν θέλω να δημιουργηθεί διχασμός εξαιτίας μου. Το έχω ζήσει και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επαναληφθεί.
» Θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι σχετικά με το οικονομικό ζήτημα, που λέγεται πως με κράταγε όλες αυτές τις μέρες. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου -έχω ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση- να απαιτήσω καμία οικονομική αποζημίωση από τον Ολυμπιακό, σε κάθε περίπτωση.
» Τη μεγαλύτερη αποζημίωση μου προσέφεραν τα πολλά τηλεγραφήματα, οι επιστολές και οι απλές κουβέντες στο δρόμο από αγνούς φιλάθλους.
» Η συμπεριφορά του κόσμου στη φιέστα στο Καραϊσκάκη με συγκίνησε πραγματικά. Τους ευχαριστώ όλους και τους εύχομαι πολλές χαρές ακόμη.
» Αισθάνομαι περήφανος γι αυτό το χρόνο που δούλεψα στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί τελείωσε με επιτυχία -κατάκτηση νταμπλ και αρκετά μεγάλη συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη- αλλά και γιατί άντεξα όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.
» Μου μένει να ευχαριστήσω τους παίκτες και συνεργάτες μου. Τέλος τον κ. Κόκκαλη και τη διοίκηση του συλλόγου, που μου έδωσαν την ευακιρία να δουλέψω ξανά στην ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις.
» Ίσως αυτές δεν είναι αρκετές για το μεγάλο ευρωπαϊκό όραμα, που θέλουν στον Ολυμπιακό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
- Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών ενταφιάζεται για μια ακόμη φορά – Εκτακτη συνέντευξη Τύπου


