Μέχρι τις 30 Ιουνίου η ευκαιρία φτηνής σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου
Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προσφορά της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής (Φυσικό Αέριο Αττικής) για έκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης στους καταναλωτές του λεκανοπεδίου Αττικής, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδήλωσαν οι πολίτες.
71
Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προσφορά της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής (Φυσικό Αέριο Αττικής) για έκπτωση 50% στα τέλη σύνδεσης στους καταναλωτές του λεκανοπεδίου Αττικής, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδήλωσαν οι πολίτες.
Με την προσφορά αυτή οι καταναλωτές κερδίζουν 260 ευρώ για μονοκατοικία, διαμέρισμα ή επαγγελματική χρήση και 372 ευρώ για πολυκατοικία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι συμβάσεις την περίοδο της προσφοράς έχουν ήδη αυξηθεί κατά 25% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2004, ποσοστό που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Στο διάστημα Απριλίου – Μαΐου 2005 η εταιρεία υπέγραψε περισσότερες από 2.800 νέες συμβάσεις.
Στο πρώτο πεντάμηνο του 2005 η εταιρεία δέχθηκε πάνω από 6.500 αιτήσεις για νέα συμβόλαια (32% περισσότερες αιτήσεις από το αντίστοιχο διάστημα του 2004), ενώ υπέγραψε συμβόλαια με 3.700 νέους καταναλωτές (90% περισσότερα συμβόλαια από το αντίστοιχο διάστημα του 2004).
Στο λεκανοπέδιο Αττικής λειτουργούν περίπου 1.700 χιλιόμετρα δικτύου (ενεργοποιημένο δίκτυο φυσικού αερίου), ενώ η εταιρεία θα κατασκευάσει επιπλέον 150 χιλιόμετρα νέου δικτύου μέχρι το τέλος του 2005. Με το ρυθμό αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερα από 350.000 νοικοκυριά μέχρι το τέλος του 2005 θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο φυσικού αερίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
