53

Μικρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν τελικά στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου και το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε τίτλους μεσαίας και υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.977,97 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,55%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε περίπου στα 83,3 εκατ. ευρώ.

Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους έκλεισαν με κέρδη και τα περισσότερα είχαν των Ασφαλειών με 4,12%, της Πληροφορικής με 3,47%, των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 3,44% και του Χονδρικού Εμπορίου με 2,17%.

Αντίθετα, απώλειες κατέγραψαν οι δείκτες του Λιανικού Εμπορίου με 2,32%, των Εκδόσεων με 0,99%, των Τηλεπικοινωνιών με 0,45% και των Επενδύσεων με 0,17%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,54%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 1,72% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο κατά 0,61%.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 145 σημείωσαν άνοδο, 110 υποχώρησαν και 76 παρέμειναν αμετάβλητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ