Αύξηση στο Δείκτη Τιμών Παραγωγού τον Απρίλιο του 2005
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού τον Απρίλιο του 2005 σε σύγκριση με τον Απριλίο του 2004, σημείωσε αύξηση 4,3%. Ο ίδιος δείκτης κατά το μηνα Απρίλιο του 2005 σε σύγκριση με το δείκτη του Μαρτίου του 2005 παρουσίασε αύξηση 0,9%.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Απρίλιο του 2005 σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2004, σημείωσε αύξηση 4,3%, έναντι αυξήσεων 4,6% και 0,3% που είχαν σημειωθεί κατά τις αντίστοιχες συγκρίσεις των δεικτών των ετών 2004 προς 2003 και 2003 προς 2002.
Ο ίδιος δείκτης κατά τον Απρίλιο του 2005 σε σύγκριση με το δείκτη του Μαρτίου του 2005 παρουσίασε αύξηση 0,9%, έναντι αύξησης 1,2% και μείωσης 1,2% που είχαν σημειωθεί κατά τις αντίστοιχες συγκρίσεις των δεικτών των ετών 2004 και 2003.
Τέλος, ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Μαΐου 2004 – Απριλίου 2005 σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Μαΐου 2003 – Απριλίου 2004 παρουσίασε αύξηση 4,5%, έναντι αυξήσεων 1,6% και 2,1% που είχαν σημειωθεί στα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας