Καλά στην υγεία του ο Ζαρκάουι μετά τον τραυματισμό, ισχυρίζεται η Αλ Κάιντα
Ο Αλ Ζαρκάουι είναι καλά στην υγεία του μετά τον τραυματισμό και ηγείται επιχειρήσεων στο Ιράκ, υποστηρίζει τώρα η Αλ Κάιντα με ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή σε ισλαμιστική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.
31
Ο Αλ Ζαρκάουι είναι καλά στην υγεία του μετά τον τραυματισμό και ηγείται επιχειρήσεων στο Ιράκ, υποστηρίζει τώρα η Αλ Κάιντα με ανακοίνωσή της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή σε ισλαμιστική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.
«Ο σεΐχης μας είναι καλά στην υγεία του και ηγείται ο ίδιος της Τζιχάντ. Επίσης, εξετάζει τις λεπτομέρειες των επιχειρήσεων έως τη στιγμή που συντάχθηκε αυτή η ανακοίνωση» φέρεται να δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης σε ισλαμιστική ιστοσελίδα.
Συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αρχηγού της Αλ Κάιντα στο Ιράκ δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτου, αφότου γνωστοποιήθηκε και επιβεβαιώθηκε η είδηση του τραυματισμού του.
Στην τελευταία της ανακοίνωση η Αλ Κάιντα επισημαίνει ότι δεν προκύπτουν προβλήματα για τη δομή του δικτύου της ούτε εξαιτίας του τραυματισμού του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι.
«Ο σεΐχης μας [Ζαρκάουι] έχει θεσμοθετήσει τα τελευταία δύο χρόνια μία ισχυρή ηγεσία και έχει υπαρχηγό και συμβούλους. Η οργάνωση της Αλ Κάιντα στο Ιράκ είναι ισχυρή» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκρίθηκε στην ΕΕ το συνδυαστικό εμβόλιο της Moderna για Covid και γρίπη
- «Δεν το κουνάει… από την Λίβερπουλ ο Σλοτ»
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442