Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις για τη συμφωνία στον ΟΤΕ, λέει ο Γ.Παπανδρέου
Σοβαρότατα αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με τη συμφωνία για εθελούσια έξοδο στον ΟΤΕ, για τα οποία η κυβέρνηση οφείλει να δώσει πλήρη στοιχεία στη δημοσιότητα, δήλωσε πως έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
38
Σοβαρότατα αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με τη συμφωνία για εθελούσια έξοδο στον ΟΤΕ, για τα οποία η κυβέρνηση οφείλει να δώσει πλήρη στοιχεία στη δημοσιότητα, δήλωσε πως έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως είπε, το βασικότερο ερώτημα αφορά το μεγάλο κόστος για τις όποιες εσωτερικές ρυθμίσεις έχουν γίνει με τη συμφωνία αυτή.
«Οι όποιες ρυθμίσεις, είτε είναι εργασιακού τύπου ή άλλες, ακόμα και όταν υπάρχει μια εσωτερική συναίνεση, δεν μπορεί να γίνονται μετακυλύοντας το κόστος στο κοινωνικό σύνολο. Δεν μπορεί να γίνονται εις βάρος των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Δεν μπορεί να γίνουν εις βάρος των μελλοντικών εργαζομένων. Δεν μπορεί να έχουμε κέρδος για τους ιδιώτες και κόστος για τον πολίτη, τον οικογενειάρχη, την κοινωνία» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν αποδοκιμάζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα στελέχη της ΟΜΕ-ΟΤΕ ΠΑΣΟΚ, τα οποία συμφώνησαν, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε: «Εγώ θέτω τις αρχές, τις οποίες έχουμε ως Κίνημα και σε αυτές τις αρχές είμαστε αταλάντευτοι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Ο επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ για τη Λατινική Αμερική επισκέπτεται το Καράκας
- Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Ρούμπιο εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ
- Το Ιράν εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για εκτοξεύσεις πυραύλων στο νότιο τμήμα της χώρας
- «Keenadu»: Εντοπίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για συσκευές Android