Ενισχυμένος κατά 0,42% ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου
Σε υποτονικό κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη, καθώς το επενδυτικό κοινό εξακολουθεί να απέχει των χρηματιστηριακών συναλλαγών. Ωστόσο, οι τάσεις που επικράτησαν ήταν ελαφρά ανοδικές.
31
Σε υποτονικό κλίμα διεξήχθη η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη, καθώς το επενδυτικό κοινό εξακολουθεί να απέχει των χρηματιστηριακών συναλλαγών. Οι τάσεις που επικράτησαν ήταν ανοδικές χάρη στην ανάκαμψη που κατέγραψαν ορισμένοι τίτλοι υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα στο χώρο των Τραπεζών και των Βιομηχανιών.
Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.903,30 μονάδες, ενισχυμένος σε ποσοστό 0,42%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε περίπου στα 94,2 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν πτώση και τη μεγαλύτερη είχαν των Ασφαλειών με 1,57%, των Κλωστοϋφαντουργιών με 1,22%, των Μετάλλων με 1,19% και των Ειδών-Λύσεων πληροφορικής με 1,11%. Αντίθετα τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν της Πληροφορικής με 1,82%, των Βιομηχανιών με 0,90%, των Τραπεζών με 0,40% και του Χονδρικού Εμπορίου με 0,33%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,45%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο κατά 0,11%, ενώ της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε οριακές απώλειες 0,09%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 93 σημείωσαν άνοδο, 143 υποχώρησαν και 97 παρέμειναν αμετάβλητες.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Τρίτη σερί νίκη και βλέπει 8αδα, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds

