Στις 16 Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ
Όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΟΤΕ θα συζητηθούν κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού, η οποία καθορίστηκε να συγκληθεί στις 16 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων θα τεθούν θέματα λειτουργίας του Οργανισμού.
53
Όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΟΤΕ θα συζητηθούν κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού, η οποία καθορίστηκε να συγκληθεί στις 16 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων θα τεθούν θέματα λειτουργίας του Οργανισμού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων θα τεθούν προς έγκριση οι εκθέσεις Διαχείρισης, Χρηματοδότησης και Προμηθειών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι εκθέσεις των Ορκωτών Ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του ΟΤΕ ΑΕ (μητρικής) και για τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου της χρήσης 2004.
Επίσης, θα τεθούν προς έγκριση τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ, όσο και τα ενοποιημένα αποτελέσματα του ομίλου για τη χρήση του 2004.
Τέλος, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Οργανισμού, όπως τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος