Με μικρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει στις 2.891,29 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,40% και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 110,3 εκατ. ευρώ.
31
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει στις 2.891,29 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,40% και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 110,3 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν στην πλειοψηφία τους με απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 0,87%, του Χονδρικού Εμπορίου με 0,80%, των Κατασκευών με 0,62% και των Μετάλλων με 0,60%.
Αντίθετα τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν της Πληροφορικής με 2,03%, της Παράλληλης Αγοράς με 0,67%, των Ασφαλειών με 0,58% και των Τραπεζών με 0,37%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,25%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,19% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 0,27%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 98 σημείωσαν άνοδο, 146 υποχώρησαν και 86 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Ο επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ για τη Λατινική Αμερική επισκέπτεται το Καράκας
- Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Ρούμπιο εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ
- Το Ιράν εξέδωσε ΝΟΤΑΜ για εκτοξεύσεις πυραύλων στο νότιο τμήμα της χώρας
- «Keenadu»: Εντοπίστηκε εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για συσκευές Android