
Με μικρή πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει στις 2.891,29 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,40% και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 110,3 εκατ. ευρώ.
31
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει στις 2.891,29 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,40% και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 110,3 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν στην πλειοψηφία τους με απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 0,87%, του Χονδρικού Εμπορίου με 0,80%, των Κατασκευών με 0,62% και των Μετάλλων με 0,60%.
Αντίθετα τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν της Πληροφορικής με 2,03%, της Παράλληλης Αγοράς με 0,67%, των Ασφαλειών με 0,58% και των Τραπεζών με 0,37%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,25%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,19% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 0,27%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 98 σημείωσαν άνοδο, 146 υποχώρησαν και 86 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Τουλάχιστον 5 πλοία πέρασαν σε ένα 24ωρο από τα Στενά του Ορμούζ
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν