Συνάντηση της Δημάρχου Αθηναίων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε την Τετάρτη η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη. Μαζί του συζήτησε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα της Αθήνας και ειδικότερα για θέματα πρασίνου στην πόλη.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε την Τετάρτη η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.
Κατά την έξοδό της από το Προεδρικό Μέγαρο η δήμαρχος δήλωσε ότι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συζήτησαν για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος και ειδικότερα για τα θέματα πρασίνου στην Αθήνα.
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην πρόταση του Δήμου Αθηναίων για την αναμόρφωση της περιοχής του Βοτανικού, του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, του μητροπολιτικού πάρκου στην περιοχή του Γουδιού, καθώς και στην πορεία των έργων που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στην πόλη.
Μάλιστα, κάλεσε τον Πρόεδρο να επισκεφθεί μαζί της τα έργα στην Αθήνα, αλλά και τον Εθνικό Κήπο, ο οποίος αναμορφώνεται.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).