
«Όχι» στο νέο ωράριο λειτουργίας της Λαχαναγοράς λένε οι πωλητές λαϊκών αγορών
Tην αντίθεσή της στην αλλαγή από το Σύνδεσμο Εμπόρων του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, με ανακοίνωσή της στπο ΥΠΑΝ.
27
Tην αντίθεσή της στην αλλαγή από το Σύνδεσμο Εμπόρων του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, με ανακοίνωσή της στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι όσοι προμηθεύθηκαν εμπορεύματα, τα πλήρωσαν με αύξηση 20% και επισημαίνεται ότι επειδή οι πωλητές λαϊκών αγορών είναι οι βασικότεροι πελάτες της Κεντρικής Λαχαναγοράς, «έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραχώρησης των καταστημάτων του ΟΚΛΑ και μέσω του συνεταιρισμού τους να γίνει παραχώρηση τουλάχιστον 100 καταστημάτων, ώστε οι πωλητές να εξυπηρετούνται και εμπορικό κέρδος να μην χρεώνεται».
Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία αφορά στο γεγονός ότι από τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών έκλεισε τα καταστήματα του στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός πωλητών των λαϊκών αγορών να μην προλάβει να προμηθευτεί εμπορεύματα, επειδή γνώριζε ότι η αγορά μένει ανοικτή μέχρι τις 5 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός

