Στην Edgewater Holdings πωλεί η ΑΝΕΚ το 18,92% της ΝΕΛ
Συμφωνία για την μεταβίβαση πακέτου 7.589.160 μετοχών της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου που έχει στην κατοχή της η ΑΝΕΚ, επιτεύχθηκε μεταξύ της κρητικής ναυτιλιακής εταιρείας και της Edgewater Holdings. Το τίμημα ορίστηκε σε 0,42 ευρώ ανά μετοχή.
Συμφωνία για την μεταβίβαση πακέτου 7.589.160 μετοχών της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου που έχει στην κατοχή της η ΑΝΕΚ, επιτεύχθηκε μεταξύ της κρητικής ναυτιλιακής εταιρείας και της Edgewater Holdings, που εκπροσώπησε ο Θεόδωρος Βενετσάνος.
Αυτές οι μετοχές αντιπροσωπεύουν το 18,92% του μετοχικού κεφαλαίου της ΝΕΛ.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση στο ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη Δευτέρα, το τίμημα κάθε μεταβιβαζόμενης μετοχής ορίστηκε σε 0,42 ευρώ.
Η πώληση γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΑΝΕΚ να επικεντρωθεί στον παραγωγικό κορμό των δραστηριοτήτων της που βρίσκονται υπό τον άμεσο και πλήρη έλεγχο της. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την προϋπόθεση της υλοποίησης της συμφωνίας με τους κανόνες του ΧΑ περί προσυμφωνημένων συναλλαγών μεταβιβάσεως πακέτου μετοχών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.