
Υπό εξέταση το αίτημα των χωρών για τα κινέζικα προϊόντα δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος
Τη διαβεβαίωση ότι την προσεχή εβδομάδα θα ενταθούν οι προσπάθειες αντιμετώπισης της αύξησης των εξαγωγών προς την Ευρώπη προϊόντων υφαντουργίας από την Κίνα, θέμα που έθεσαν η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, παρείχε ο αρμόδιος επίτροπος.
53
Τη διαβεβαίωση ότι την προσεχή εβδομάδα θα ενταθούν οι προσπάθειες αντιμετώπισης της αύξησης των εξαγωγών προς την Ευρώπη προϊόντων υφαντουργίας από την Κίνα, θέμα που έθεσαν η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, παρείχε ο αρμόδιος επίτροπος Εμπορίου Πίτερ Μάντελσον.
Ο Μάντελσον, ο οποίος επισκέπτεται τη Σιγκαπούρη, τόνισε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εξετάσει αίτημα των κυβερνήσεων της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας για τη λήψη έκτακτων μέτρων κατά της αύξησης των εξαγωγών των κινεζικών υφαντουργικών προϊόντων, οι οποίες εκφράζονται φόβοι ότι θα κοστίσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Ρωσίας τον Μάρτιο
- Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 8 νεκροί από τα 5,9 Ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Ινδία
- Oλυμπιακοί Αγώνες: Στο αρχείο η έρευνα για τον Εστανγκέ – «Νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα»
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του