Οριακές διακυμάνσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Μ.Πέμπτη
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Xρηματιστηρίου Αθηνών την Μ.Πέμπτη, λόγω των επικείμενων αργιών του Πάσχα. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 2.868,45 μονάδες, σημειώνοντας οριακή υποχώρηση κατά 0,01%.
Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λόγω των επικείμενων αργιών του Πάσχα, καθώς το χρηματιστήριο θα παραμείνει κλειστό την Μ.Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε στις 2.868,45 μονάδες, εμφανίζοντας οριακή υποχώρηση κατά 0,01%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με μικρές απώλειες 0,18%, ενώ της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,47% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε άνοδο κατά 0,39%.
Με θετική μεταβολή έκλεισαν οι περισσότεροι κλαδικοί δείκτες. Ο δείκτης των συμμετοχών σημείωσε την μεγαλύτερη άνοδο κατά 1,93% και ακολούθησαν οι κλάδοι των τηλεπικοινωνιών, των τροφίμων – ποτών, καταγράφοντας κέρδη κατά 1,60% και 1,45% αντίστοιχα.
Ο τραπεζικός κλάδος παρουσίασε την μεγαλύτερη πτώση κατά 1,02% και ακολούθησαν των ειδών λύσεων πληροφορικής με 1% και των επενδύσεων με απώλειες 0,23%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 100,8 εκατομμύρια ευρώ.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν 151 ενισχύθηκαν, 91 υποχώρησαν και 80 παρέμειναν σταθερές.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας