Έφτασε το νέο Chevrolet Matiz – Από 7.480 ευρώ
Με χαμηλότερες τιμές πώλησης από εκείνες της προηγούμενης γενιάς, το νέο Matiz παίζει φουλ επίθεση και διεκδικεί την προτίμηση του οδηγού που αναζητά ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης.
Στην περίπτωση του νέου Matiz, η ελληνική αντιπροσωπεία της Chevrolet φαίνεται να εξάντλησε όλα τα περιθώρια που είχε σε ό,τι αφορά το περίφημο value for money καθώς οι τιμές πώλησης της νέας γενιάς εμφανίζονται αρκετά χαμηλότερες από τις αναμενόμενες προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη σε όποιον αναζητά ένα ευέλικτο και όμορφο αυτοκίνητο πόλης.
Το νέο Matiz διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με δύο κινητήρες -των 800κ.εκ. και 1.000κ.εκ.- και σε δύο ουσιαστικά εκδόσεις -τις S και SE. Οι τελευταίες διαφοροποιούνται στους αερόσακους και οι φτηνότερες -ABG- διαθέτουν μόνο αερόσακο οδηγού ενώ οι ακριβότερες -οι DABG- και συνοδηγού.
Η βασική έκδοση S περιλαμβάνει -εκτός του/των αερόσακων- σύστημα ABS, air-condition, υδραυλική υποβοήθηση τιμονιού, στροφόμετρο, διαιρούμενο πίσω κάθισμα και τροχούς 13 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 145/70.
Στην επόμενη, την SE, προστίθενται τα εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα, ο διακόπτης ανοίγματος του πορτμπαγκάζ από το κάθισμα του οδηγού, οι προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, το ψηφιακό ρολόι και ελαστικά διαστάσεων 155/65.
Έκδοση/τιμή (ευρώ) | S (ABG) | SE (ABG) | S (DABG) | SE (DABG) |
800κ.εκ. | 7.480 | 7.700 | 7.690 | 7.910 |
1.000κ.εκ. | – | 8.350 | – | 8.510 |
Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση των 1.000κ.εκ. εξοπλίζεται με αεροτομή ενώ το μεταλλικό χρώμα κοστίζει 115 ευρώ επιπλέον.
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442