Σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις της Πέμπτης προκαλεί η 24ωρη απεργία της ΟΣΥΠΑ
Σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών δημιουργήθηκαν την Πέμπτη, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
71
Σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση των πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών δημιουργήθηκαν την Πέμπτη, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).
Έτσι, όπως ανακοινώθηκε από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες για την Πέμπτη πτήσεις από Αθήνα για Σκιάθο, Πάρο, Σύρο, Νάξο, Κύθηρα, Μήλο, Λέρο, Αστυπάλαια, Ικαρία, Σητεία – Πρέβεζα, Μυτιλήνη, Χίο, Σαντορίνη, Μύκονο, Ιωάννινα, Σάμο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Καβάλα.
Επίσης, ματαιώθηκαν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ιωάννινα, Μυτιλήνη – Χίο, Πρέβεζα – Κεφαλονιά και οι πτήσεις από Ρόδο για Κάρπαθο – Κάσο και Λέρο – Αστυπάλαια.
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, για την οποία όμως, όπως αναφέρει, δεν ευθύνεται η ίδια.
Παράλληλα, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό τους κοινό, δρομολογούν για αύριο, Παρασκευή, μεγαλύτερα αεροσκάφη σε συγκεκριμένους προορισμούς, ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.
Ειδικότερα, η εταιρία, διπλασίασε τη χωρητικότητα των αεροσκαφών που δρομολογούνται στις πτήσεις από Αθήνα για Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη, Ιωάννινα, Κύθηρα, Κοζάνη-Καστοριά, Αστυπάλαια και Σάμο.
Οι επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 210-9666666 και στα κατά τόπους αεροδρόμια.
Ακόμη, λόγω της απεργίας ματαιώθηκαν οι δύο πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα για Μυτιλήνη, καθώς επίσης για Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα και Καβάλα. Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις της εταιρείας εκτελούνται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το μυστικό για μακροζωία «κρύβεται» στους γλουτούς;
- Υποκλοπές: Τα επίμονα ερωτήματα που επαναλαμβάνονται προς τον Άρειο Πάγο και η ώρα των ευθυνών
- Ευρώπη: Σκέψεις να ανοίξουν οι κάνουλες των αποθεμάτων καυσίμων – Το πλάνο της ΕΕ και ο κομβικός Ιούνιος
- Συνταγή: Σπανακοπιτάκια με σαλάτα ντομάτας
- Airbus: Παραγγελία – μαμούθ 19 δισ. δολαρίων από την AirAsia
- «Σε ισχύ η κατάπαυση πυρός», λέει ο Τραμπ μετά τα εκατέρωθεν πλήγματα ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Διατροφή: Τα πέντε θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε (όσο μεγαλώνουμε)
- Αφρικανική σκόνη, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και… καταιγίδες σήμερα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442