
Ανησυχία έχει προκαλέσει ο θάνατος 17χρονου μαθητή από μηνιγγίτιδα
Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ανδραβίδα του νομού Ηλείας ο θάνατος 17χρονου μαθητή από οξεία μηνιγγίτιδα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό και η αδελφή του άτυχου μαθητή, ενώ κλιμάκιο του ΚΕΕΛ φτάνει στην περιοχή για ενημέρωση.
28
Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ανδραβίδα του νομού Ηλείας ο θάνατος 17χρονου μαθητή από οξεία μηνιγγίτιδα. Ο άτυχος νέος αρρώστησε αμέσως μόλις επέστρεψε από πενθήμερη σχολική εκδρομή στην Κέρκυρα.
Η αναστάτωση στην περιοχή παραμένει, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό και η αδελφή του άτυχου 17χρονου. Στο μεταξύ, ήδη έχουν ληφθεί μέτρα για προληπτική φαρμακευτική αγωγή όσων ήλθαν σε επαφή με τον μαθητή.
Ήδη το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛ) έστειλε κλιμάκιο ειδικών στην περιοχή, το οποίο θα ενημερώσει γονείς και μαθητές για τη μηνιγγίτιδα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προληπτικά μέτρα κατά της μηνιγγίτιδας, το ΚΕΕΛ επισημαίνει ότι η χημείοπροφύλαξη μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά και να βοηθήσει ώστε να αποφευχθούν επιπλέον κρούσματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Λυσιστράτη: Η ξεκαρδιστική όπερα του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
- Μια κυβέρνηση σε αποδρομή δεν μπορεί να φαντασιώνεται ότι θα αλλάξει το θεσμικό DNA της χώρας
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του Νικήτα – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Φορολογικές δηλώσεις: Σπριντ για το bonus 4%
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής



