Συνάντηση Σκανδαλάκη με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής
Με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής Νάσερ αλ Κίντουα συναντάται την Τετάρτη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Παναγιώτης Σκανδαλάκης. Βασικό θέμα της συνάντησης η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής Νάσερ αλ Κίντουα συναντάται την Τετάρτη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Παναγιώτης Σκανδαλάκης. Βασικό θέμα της συνάντησης η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σκανδαλάκης θα ενημερωθεί από τον ομόλογό του για την πρόοδο των εργασιών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Παλαιστινιακής Αρχής, η οποία διενεργεί έλεγχο στο Πατριαρχείο.
Σύμφωνα με Παλαιστίνιους αξιωματούχους το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής και πιθανότατα η έκδοση του πορίσματος.
Ο κ. Σκανδαλάκης θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ για να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Σιλβάν Σαλόμ και αμέσως μετά αναχωρεί για το Αμάν της Ιορδανίας, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με την ιορδανική κυβέρνηση και το νέο υπουργό Εσωτερικών Αουνί Γιαρβάς.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).