
Έκτακτος οικονομικός έλεγχος στην Ipirotiki
Εντολή διενέργειας έκτακτου οικονομικού ελέγχου έδωσε η Ipirotiki Software & Publications στον τακτικό ορκωτό ελεγκτή της εταιρείας, προκειμένου να εξακριβωθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση της εταιρείας την ημερομηνία θανάτου του κ. Χ.Μανιώτη.
27
Εντολή διενέργειας έκτακτου οικονομικού ελέγχου έδωσε η Ipirotiki Software & Publications στον τακτικό ορκωτό ελεγκτή της εταιρείας, προκειμένου να εξακριβωθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση της εταιρείας την ημερομηνία θανάτου του κ. Χ.Μανιώτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο ορκωτός ελεγκτής θα ερευνήσει επιπλέον το μέγεθος των τυχόν ατασθαλιών που συνέβαιναν επί διοικήσεως του κ. Μανιώτη, ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του στις 2 Απριλίου.
Το ΔΣ προτίθεται στη συνέχεια να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας του ιδίου, αλλά και την προστασία των συμφερόντων των μετόχων της εταιρείας σε άσκηση παντός ένδικου μέσου.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε το ΔΣ εξαιτίας του γεγονότος ότι κυκλοφορούν φήμες περί της αξιοπιστίας της εταιρείας, συνεπεία της αυτοκτονίας του ιδρυτή της και μέχρι τότε προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ πρόσωπα τα οποία παρουσιάζονταν ως «συνιδιοκτήτες» της εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)
- Χρύσα Ρώπα: «Δεν φοβήθηκα εάν με μηνύσουν» – Τι είπε για την εμφάνισή της στον Λαζόπουλο
- Ευρώπη: Εργατικό δυναμικό «γερασμένο», μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών και περισσότερο άγχος
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

