Στις αρχές Απριλίου ξεκινά η λειτουργία του εμπορικού κέντρου CityLink στην Αθήνα
Τους επώνυμους οίκους που θα στεγαστούν στα 65.000 τ.μ. του CityLink (πρώην Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού), του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην καρδιά της πόλης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο όμιλος real estate της Τράπεζας Πειραιώς.
27
Τους επώνυμους οίκους που θα στεγαστούν στα 65.000 τ.μ. του CityLink (πρώην Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού), του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην καρδιά της πόλης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο όμιλος real estate της Τράπεζας Πειραιώς.
Η έναρξη λειτουργίας του CityLink τοποθετείται στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, με τα εγκαίνια του «Αttica, the department store».
Μετά από εργασίες συνολικής ανακαίνισης και προσαρμογής του στις σύγχρονες εμπορικές ανάγκες (η επένδυση θα υπερβεί τα 250 εκατ. ευρώ), το ιστορικό αυτό κτίριο στεγάζει πλέον διεθνούς φήμης ενοικιαστές: Attica, the department store (το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα με 500 διαφορετικές επώνυμες μάρκες), Cartier, Holmes Place, Van Cleef & Arpels, Τζάννες – Montblanc Boutique, Tous, Diesel Black Label, Salvatore Ferragamo, Warner Bros, Bally, Λιάνα Βουράκη και Τσαντίλης.
«Η πρωτοβουλία μας για αναβίωση του αστικού και εμπορικού χαρακτήρα του συγκροτήματος βρήκε εντυπωσιακή ανταπόκριση από τα μεγαλύτερα εμπορικά ονόματα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Γιώργος Σορτίκος. «Το CityLink πρόκειται να αποτελέσει το νέο πόλο έλξης της μητρόπολης των Αθηνών, δίνοντας στο κέντρο αίγλη και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η ανανεωμένη του όψη, μετά τις εργασίες ανακαίνισης, θα κοσμεί την πόλη για πολλά ακόμη χρόνια».
Οι εργασίες ανακαίνισης του CityLink ξεκίνησαν το 2000 με στόχο την αναβίωση του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του συγκροτήματος και τη δημιουργία ενός 24ωρου πόλου έλξης για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου και για τον εισερχόμενο ποιοτικό τουρισμό.
Το οικοδομικό συγκρότημα περιβάλλεται από τις οδούς Σταδίου, Βουκουρεστίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής και αποτελείται από εννεά επί μέρους κτίσματα, συνολικού εμβαδού περίπου 65.000 τ.μ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, το φθινόπωρο του 2005, ο επισκέπτης του CityLink θα μπορεί να επιλέξει από τα ακόλουθα:
Το Attica, the department store, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας που θα εκτείνεται σε οκτώ επίπεδα, με περισσότερα από 300 καταστήματα (shops in a shop) και 500 διαφορετικές επώνυμες μάρκες, καταστήματα πολυτελών ειδών από οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, health & fitness club, καφέ, εστιατόρια, τα πλήρως ανακαινισμένα θέατρα Παλλάς και Αλίκη και ένα νυχτερινό κέντρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442