Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού στις φυλακές της Ρόδου

Προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού στις φυλακές της Ρόδου

Την προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου στις φυλακές της Κω αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο Λ.Μισσός κατηγορείται για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού, όταν υπηρετούσε ως λαϊκός στην Ιερά Μονή Πανορμίτη της Σύμης.

71

Την προσωρινή κράτηση του αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου, Λεωνίδα Μισσού, στις φυλακές της Κω, αποφάσισε τη Δευτέρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο αρχιμανδρίτης κατηγορείται για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού, την εποχή που υπηρετούσε ως λαϊκός στην Ιερά Μονή Πανορμίτη, στο νησί της Σύμης.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση που είχε καταθέσει στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, Γιώργος Οικονόμου, τασσόμενο έτσι υπέρ της προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κλήθηκε να αποφανθεί για την περίπτωση της διαφωνίας που είχε προκύψει, προ δεκαημέρου, ανάμεσα στον εισαγγελέα Ρόδου και την ανακρίτρια, αναφορικά με την προσωρινή κράτηση ή μη του αρχιμανδρίτη.

Στο σκεπτικό της απόφασης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, κατέληξε ότι υπάρχει ο κίνδυνος, ως αρχιμανδρίτης ο Λεωνίδας Μισσός να εκμεταλλευθεί τους πιστούς προς όφελός του. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης του αρχιμανδρίτη, Ακης Δημητριάδης, είχε καταθέσει εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου, νέο αναλυτικό υπόμνημα με τους ισχυρισμούς του πελάτη του, αντικρούοντας όσα του καταλογίζονται.

Εις βάρος του αρχιμανδρίτη Λ.Μισσού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, στο χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2003 έως τις 20 Φεβρουαρίου του 2005.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024