Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων παρουσίασε την Τετάρτη ο Νταν Ράδερ
Ο Νταν Ράδερ, ένας από τους πιο δημοφιλής Αμερικανούς δημοσιογράφους, παρουσίασε την Τετάρτη το τελευταίο του κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επισημοποιώντας την αποχώρησή του από τη θέση του παρουσιαστή του CBS. Ωστόσο, παραμένει στην εκπομπή «60 Minutes».
53
Ο Νταν Ράδερ, ένας από τους πιο δημοφιλής Αμερικανούς δημοσιογράφους, παρουσίασε την Τετάρτη το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων, επισημοποιώντας την αποχώρησή του από τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του CBS.
Ο 73χρονος δημοσιογράφος παρουσίαζε το βραδiνό δελτίο ειδήσεων του ειδησεογραφικού δυκτίου CBS επί 24 χρόνια.
Κατά την αποφώνησή του σημείωσε: «Μοιραστήκαμε πολλά σε αυτά τα 24 χρόνια, που συναντιόμαστε κάθε βράδυ εδώ. Και πριν πω καληνύχτα, απόψε, πρέπει να σας πω ευχαριστώ».
Όπως μετέδωσε το BBC, ο Νταν Ράδερ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να συνεχίσει να συνεργάζεται με το δίκτυο για την ενημερωτική εκπομπή «60 Minutes».
Ο Ράδερ άρχισε τη συνεργασία του με το CBS το 1962 και ήταν εκείνος που ανακοίνωσε την είδηση της δολοφονίας του προέδρου Κένεντι το Νοέμβριο του 1963.
Στη διάρκεια της καριέρας του είχε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου των συνεντεύξεων με τον Ρίτσαρντ Νίξον στη διάρκεια του Γουότεργκεϊτ, τον Μπιλ Κλίντον κατά το σκάνδαλο με την Μόνικα Λεβίνσκι και τον Σαντάμ Χουσεΐν λίγο πριν την εισβολή το 2003.
Ωστόσο, η απόσυρσή του σκιάζεται από την κριτική που του έχει ασκηθεί σχετικά με το πρόσφατο ρεπορτάζ περί της στρατιωτικής θητείας του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Ο.Μπους.
Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Τζ.Ο.Μπους είχε ειδική μεταχείριση όταν υπηρετούσε, στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα εσωτερικής έρευνας που ακολούθησε έκανε λόγο για «σημαντικές και θεμελιώδεις ανεπάρκειες» στο ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα ο Νταν Ραδερ να αναγκαστεί να ανακαλέσει και να απολογηθεί στον «αέρα» για το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαϊδάρι: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τη 13χρονη μαθήτρια – Τι έδειξε η αξονική τομογραφία
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Παγκόσμιος κίνδυνος πείνας από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ – Η απειλή μιας νέας επισιτιστικής κρίσης
- «MAGA Εκκλησία» – Ο Τραμπ, ο Πάπας και το δόγμα του «δίκαιου πολέμου»
- Η ιστορία του Yellow Book – Το περιοδικό του 19ου αιώνα που ανέδειξε τις γυναίκες συγγραφείς
- Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ζαφείρης Μελάς: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο μπούλινγκ λόγω καταγωγής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442