
Εκστρατεία ενημέρωσης των εργαζομένων για το ασφαλιστικό ανακοίνωσε ο Αλ.Αλαβάνος
Ο ΣΥΝ θα αναλάβει εκστρατεία ενημέρωσης των εργαζομένων για τις «άκρως δυσμενείς εξελίξεις» στο χώρο του ασφαλιστικού, δήλωσε ο Αλ.Αλαβάνος. Ο ίδιος είπε ότι επιχειρείται η περικοπή δικαιωμάτων και η απαλλαγή των τραπεζών από τις υποχρεώσεις τους.
30
Ο Συνασπισμός θα αναλάβει εκστρατεία ενημέρωσης των εργαζομένων για τις «άκρως δυσμενείς εξελίξεις» στο χώρο του ασφαλιστικού, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξη Τύπου για το ασφαλιστικό των τραπεζών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική της και ταυτόχρονα έκανε λόγο για συναίνεση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Αλαβάνος είπε ότι με τη συζήτηση που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στον τραπεζικό τομέα επιχειρείται η περικοπή των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και η απαλλαγή των τραπεζών από τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Σε παρέμβασή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε οι τράπεζες κατά πάγιο τρόπο, όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν εμφάνιζαν, παράνομα και σκανδαλωδώς στους ισολογισμούς τους τις υποχρεώσεις τους στα ασφαλιστικά ταμεία.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι με τις προτάσεις τους, η κυβέρνηση της ΝΔ και οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει κοινό μέτωπο στο ασφαλιστικό των τραπεζών.
Συνάντηση με τους αστυνομικούς
Το ενδιαφέρον του ΣΥΝ για τη λύση των αιτημάτων των αστυνομικών εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέκος Αλαβάνος κατά τη συνάντησή του, την Πέμπτη, με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Ο πρόεδρος του Συνασπισμού τάχθηκε υπέρ της ένταξης της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων στην ΑΔΕΔΥ και της αποκατάστασης όλων των διωχθέντων αστυνομικών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.
Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη για πλήρη εφαρμογή του Ν.1264/82 με την εξασφάλιση γνήσιας εκπροσώπησης όλων των εργαζόμενων στα συνδικαλιστικά όργανα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ
