Το podium ο επόμενος στόχος της Red Bull
Στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών φιγουράρει η Red Bull Racing, μετά την εκπληκτική εμφάνιση της στο GP Αυστραλίας.
Μετά το δυναμικό και επιτυχημένο ντεμπούτο της στην Formula 1, η Red Bull Racing επαναπροσδιορίζει τους στόχους της για φέτος και θέτει ακόμα υψηλότερους, οι οποίοι προβλέπουν τερματισμούς στο podium των νικητών.
Στο Grand Prix Αυστραλίας, η αυστριακή ομάδα, είδε και τα δυο μονοθέσια της να τερματίζουν στους βαθμούς με τον David Coulthard να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και τον Christian Klien την έβδομη.
Οι στόχοι μεταβάλλονται συνεχώς και πιστεύω ότι ο δικός μας, πλέον, θα πρέπει να είναι το podium δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner. Πετύχαμε τον αρχικό στόχο μας για αξιοπιστία και τώρα μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν για να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά.
Ο David Coulthard, που διώχθηκε από την McLaren μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, απέδειξε στον χθεσινό αγώνα ότι παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Ο 33άχρονος Σκοτσέζος πραγματοποίησε μια εκπληκτική εκκίνηση και από πέμπτος, έστριψε στην πρώτη στροφή τρίτος. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του και την καλή κατάσταση του μονοθεσίου του, κατάφερε να τερματίσει στην πολύτιμη, για τον ίδιο και την ομάδα του, τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.
Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα και θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμα και στο podium ανέφερε ο D.Coulthard. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία, καθώς η θέση στο podium θα ισοδυναμούσε με νίκη για μας. Η εμφάνιση μας θα επαναληφθεί σε αρκετούς αγώνες ακόμα, η Red Bull θα κερδίσει βαθμούς σε αρκετά Grand Prix φέτος.
Associated Press
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442