
Περαιτέρω ανανέωση του Υπουργικού Συμβουλίου υπόσχεται ο πρωθυπουργός των Παλαιστίνιων
Νέα πρόσωπα θα εισέλθουν στο Υπουργικό Συμβούλιο υποσχέθηκε την Τρίτη ο πρωθυπουργός των Παλαιστίνιων Αχμέντ Κορέι, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.
30
Νέα πρόσωπα θα εισέλθουν στο Υπουργικό Συμβούλιο υποσχέθηκε την Τρίτη ο πρωθυπουργός των Παλαιστίνιων Αχμέντ Κορέι, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.
«Ο Αμπού Αλά (Κορέι) συμφώνησε να παρουσιάσει ένα νέο κυβερνητικό σχήμα αύριο και αυτό είναι σημαντική εξέλιξη για το Παλαιστινιακό Νομοθετικό Συμβούλιο» δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο Χατέμ Αμπντέλ Καντέρ, μέλος της Βουλής.
Αλλοι βουλευτές εξέφρασαν την εκτίμηση ότι στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο θα συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον δύο νομοθέτες, αρκετοί τεχνοκράτες και υπέρμαχοι των μεταρρυθμίσεων στους κόλπους της Παλαιστινιακής Αρχής.
Το θέμα της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κόλπους των Παλαιστίνιων, αφού πολλά μέλη της Φατάχ απειλούν να καταψηφίσουν την κυβέρνηση, σε περίπτωση που δεν απομακρυνθεί η «παλαιά φρουρά» του Γιασέρ Αραφάτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Παραληρηματικές δηλώσεις Βούλτεψη κατά της Κοβέσι με «άρωμα» Τσαουσέσκου
- Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» στον Στέφανο Ληναίο με τραγούδια Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου
- Η Μόσχα αναστέλλει τις ροές πετρελαίου του Καζακστάν μέσω Ντρούζμπα – Απειλείται η τροφοδοσία του Βερολίνου
- Στο NBA Draft του 2026 ο Aλέξανδρος Σαμοντούροφ (pic)
- Στέφανος Ληναίος, ο αγωνιστής: Τα «πέτρινα χρόνια», η αντίσταση στη Χούντα, το χρέος της προσφοράς
- Αίρεται η ασυλία των 13 του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θύματα και απροστάτευτοι δηλώνουν οι εγκαλούμενοι που ζήτησαν την άρση



