Κοινή εμφάνιση Στεφανόπουλου – Παπούλια την Κυριακή στα Ιωάννινα
Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση θα κάνουν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου οι κ.κ. Στεφανόπουλος και Παπούλιας. Η κοινή εμφάνιση θα γίνει στα Ιωάννινα με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κέντρου Ελληνικής Παιδείας - Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν στις 20 Φεβρουαρίου ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Στεφανόπουλος και ο διάδοχός του, Κάρολος Παπούλιας. Η κοινή εμφάνιση θα γίνει στα Ιωάννινα στις 20 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κέντρου Ελληνικής Παιδείας – Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, που αποκτά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων χάρη στη δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Σ.Νιάρχος.
Το κέντρο προσφέρει υπηρεσίες σύνδεσης του ελληνισμού της διασποράς με τη σύγχρονη Ελλάδα. Μπορεί να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του 130 άτομα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο και ιδιαίτερα νέους από την ελληνική διασπορά.
Οι εγκαταστάσεις του κέντρου περιλαμβάνουν δύο κτίρια με συνολικό εμβαδόν 4.500 τ.μ., όπου μέσα σε αυτά υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια Η/Υ, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρος βιβλιοθήκης, κυλικείο και μεγάλο αμφιθέατρο.
Η δωρεά αυτή είναι η μεγαλύτερη τριών συνολικά προς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Οι άλλες δύο είναι προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τη κατασκευή και εξοπλισμό ενός ξενώνα, όπου διαμένουν οι συγγενείς των απόρων ασθενών και, επίσης, ολοκληρώνεται σύντομα το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.