Χωρίς νομική υπεράσπιση έμεινε ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης
Χωρίς νομική υπεράσπιση έμεινε ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης, καθώς ο δικηγόρος του, Βασίλης Ταουξής, επικαλούμενος επισήμως λόγους υγείας -καρδιακά προβλήματα-, γνωστοποίησε τηλεφωνικά στον πελάτη του ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την υπεράσπισή του.
Σε αναζήτηση νέου συνηγόρου υπεράσπισης βρίσκεται από την Κυριακή ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης, ο οποίος κρατείται από το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, αφού μετά την απολογία του για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που κατηγορείται, προέκυψε διαφωνία μεταξύ της 7ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Επικαλούμενος επισήμως λόγους υγείας, και συγκεκριμένα προβλήματα καρδιακής φύσεως, ο Βασίλης Ταουξής, το γραφείο του οποίου είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Γιοσάκη, γνωστοποίησε τηλεφωνικά στον αρχιμανδρίτη την απόφασή του να μην συνεχίσει την υπεράσπισή του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).