Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Καθήκοντα (και) πρωθυπουργού θα ασκεί από την Τρίτη ο βασιλιάς του Νεπάλ
Την παύση της κυβέρνησης και τη διάλυση της Βουλής αποφάσισε ο βασιλιάς του Νεπάλ, ανακοινώνοντας ότι θα ασκεί ο ίδιος την πρωθυπουργία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο βασιλιάς είπε ότι η κυβέρνηση απέτυχε να προωθήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Την παύση της κυβέρνησης και τη διάλυση της Βουλής αποφάσισε ο βασιλιάς του Νεπάλ, ανακοινώνοντας ότι θα ασκεί ο ίδιος την πρωθυπουργία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο βασιλιάς είπε ότι η κυβέρνηση απέτυχε να προωθήσει τις απαραίτητες οικονομικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NDTV της Ινδίας, ο βασιλιάς έθεσε σε κατ΄οίκον περιορισμό αρκετούς πολιτικούς της χώρας.
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, αμέσως μετά το ραδιοφωνικό διάγγελμα του βασιλιά διακόπηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Νεπάλ με τον υπόλοιπο κόσμο.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Γκιανέντρα επεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της μικρής χώρας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!