
Τροπολογία στο νομοσχέδιο για τους συμβασιούχους κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Τροπολογία - προσθήκη στο νομοσχέδιο για τους συμβασιούχους κατέθεσε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με στόχο να διασφαλιστεί η τακτοποίηση μεγάλου αριθμού συμβασιούχων, που υπάρχει κίνδυνος να μείνουν μετέωροι με τις έως τώρα ρυθμίσεις.
71
Τροπολογία – προσθήκη στο νομοσχέδιο για τους συμβασιούχους κατέθεσε την Τετάρτη στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με στόχο να διασφαλιστεί η τακτοποίηση μεγάλου αριθμού συμβασιούχων, που υπάρχει κίνδυνος να μείνουν μετέωροι με τις έως τώρα ρυθμίσεις.
Στην τροπολογία προτείνεται να αυξηθεί από τρεις σε τέσσερις μήνες το μέγιστο διάστημα διακοπής μεταξύ δύο συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου και να θεωρείται ότι ένα υπουργείο και οι εποπτευόμενοι από αυτό φορείς αποτελούν έναν «ίδιο φορέα».
ΑΠΕ
- Επιστρέφουν τη Δευτέρα στα σχολεία οι μαθητές: Οι επόμενες αργίες και η λήξη των μαθημάτων
- Ένα βήμα μπρος, ένα πίσω: Πόλεμος (νεύρων) στη Μέση Ανατολή
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους πήρε 4 μετάλλια στον πρώτο αγώνα της
- Grey’s Anatomy – Ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με 320 εβδομάδες στην κορυφή της Nielsen
- «Title decider»: Η Άρσεναλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς της 20ετίας στην Premier League (pic, vids)
- Αναταράξεις στα αεροπορικά ταξίδια από την εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα


