
Σε πρόσωπο της χρονιάς αναδεικνύει τον Τζορτζ Μπους το περιοδικό Time
Προσωπικότητα της χρονιάς για το 2004 ανακηρύχτηκε από το εβδομαδιαίο περιοδικό Τime ο Τζόρτζ Μπους, επειδή όπως αναφέρει «προσάρμοσε τους κανόνες της πολιτικής ώστε να τους κάνει να ανταποκρίνονται στο στυλ του, αυτό του κάου μπόι».
88
Προσωπικότητα της χρονιάς για το 2004 ανακηρύχτηκε από το εβδομαδιαίο περιοδικό Τime ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους, επειδή όπως αναφέρει «προσάρμοσε τους κανόνες της πολιτικής ώστε να τους κάνει να ανταποκρίνονται στο στυλ του, αυτό του κάου μπόι»(«his 10-gallon-hat leadership style»).
«Η σθεναρότητα των πεποιθήσεών του καιτο γεγονός ότι έμεινε αμετακίνητος στις θέσεις του και πέτυχε να πείσει την πλειοψηφία των εκλογέων ότι αξίζει να βρίσκεται στον Λευκό Οίκο για τέσσερα ακόμη χρόνια» θεωρήθηκεαπό το περιοδικό το «κλειδί» της επιτυχίας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι είναι πλέον εξτρέμ – Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ»
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων


