
Δυσλειτουργία στο τραμ καταγγέλλει ο Χρίστος Βερελής
Καταγγελίες για τη λειτουργία του τραμ διατυπώνει με τη μορφή επερώτησης ο Χρ.Βερελής. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι τα δρομολόγια διακόπτονται για την καθέλκυση ή ανέλκυση σκαφών αναψυχής στη Γλυφάδα και ότι οι υπάλληλοι εργάζονται ακόμα με τις θερινές στολές.
53
Σοβαρές καταγγελίες για τη λειτουργία του τραμ διατυπώνει με τη μορφή επερώτησης στη Βουλή ο τέως υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα την Τετάρτη, σύμφωνα με την ερώτηση-καταγγελία, ενέργειες και παραλείψεις με ευθύνη της κυβέρνησης και της διοίκησης της Τραμ ΑΕ συνεχίζουν να απαξιώνουν το νέο μέσο.
O κ. Βερελής ανέφερε περιστατικά όπως η διακοπή των γραμμών και η ταλαιπωρία του κόσμου σε ώρες αιχμής για να πραγματοποιηθεί η καθέλκυση ή ανέλκυση και μεταφορά μεγάλων σκαφών αναψυχής από τη μαρίνα της Γλυφάδας.
O τέως υπουργός υπογραμμίζει επίσης ότι οι υπάλληλοι εργάζονται ακόμη με τις θερινές στολές και ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ο κλιματισμός θέρμανσης στον χώρο οδηγών και επιβατών.
Επιπλέον, σημειώνονται συχνότατες βλάβες στα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσης εισιτηρίων από έλλειψη μελάνης, ενώ υπάρχει ακόμη αδυναμία αποτελεσματικού ελέγχου, λόγω μη εφοδιασμού ακόμη των ελεγκτών εισιτηρίων με ειδικά μπλοκ επιβολής προστίμων στους παραβάτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
- Λαρεντζάκης για την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία: «Να βγάλουμε αντίδραση με την Πορτογαλία»
- Συνελήφθη 43χρονος για την πυρκαγιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας
- Η Ουγγαρία ανακάλεσε το καθεστώς προσφύγων για δύο πρώην υπουργούς της Πολωνίας – Ο ένας διέφυγε στις ΗΠΑ
- Σπανούλης: «Αισθάνομαι ντροπή για το ματς με τη Ρουμανία – Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ μετά το +14»

