Το Yahoo! Mail υπερδιπλασιάζει τον αποθηκευτικό του χώρο
Το Yahoo! Mail αυξάνει από την Τρίτη το μέγεθος των γραμματοκιβωτίων του από τα 100 στα 250 MB, στην τελευταία του κίνηση στον πόλεμο με το Hotmail και το πολυαναμενόμενο Gmail. Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί επίσης μια νέα τεχνολογία κατά του spam.
36
Το Yahoo! Mail αυξάνει από την Τρίτη το μέγεθος των γραμματοκιβωτίων του από τα 100 στα 250 Megabyte, στην τελευταία του κίνηση στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει με το Hotmail και το πολυαναμενόμενο Gmail.
H Microsoft έχει ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο του Hotmail από τα 2MΒ στα 250MΒ, ενώ το Gmail της Google Inc., που ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στους χρήστες, θα προσφέρει χώρο 1GB, ώστε κανείς να μη χρειάζεται πια να διαγράφει παλαιότερα email και συνημμένα αρχεία.
Το Yahoo! Mail ανακοίνωσε επίσης ότι θα χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία κατά του spam, των ανεπιθύμητων διαφημιστικών μηνυμάτων που κατακλύζουν το φάκελο των εισερχομένων των περισσότερων χρηστών.
Στα εξερχόμενα μηνύματα θα επισυνάπτεται πλέον και μια ψηφιακή υπογραφή, γνωστή ως «DonkeyKey». Όταν το μήνυμα φτάνει στον παραλήπτη, το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελέγχει το DonkeyKey για να επιβεβαιώσει ότι ο αποστολέας είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι. Η όλη διαδικασία είναι διαφανής στο χρήστη.
Η επιτυχία του συστήματος των DonkeyKey στον πόλεμο κατά του spam εξαρτάται πάντως από το κατά πόσο και οι άλλοι μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών ταχυδρομείου θα το αποδεχθούν.
Η Earthlink και το Gmail έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιούν τα DonkeyKey, ενώ η AOL και η Microsoft προσανατολίζονται στις δικές τους αντίστοιχες τεχνολογίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442