
Αλλαγές στην ΕΡΤ με κομματικά κριτήρια καταγγέλλει η ΠΑΣΚΕ
Ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει ότι οι αλλαγές προσώπων σε διοικητικές θέσεις της ΕΡΤ έγιναν με κομματικά κριτήρια και όχι με αξιολόγηση προσόντων, εξέδωσε η ΠΑΣΚΕ της εθνικής ραδιοτηλεόρασης.
38
Ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει ότι οι αλλαγές προσώπων σε διοικητικές θέσεις της ΕΡΤ έγιναν με κομματικά κριτήρια και όχι με αξιολόγηση προσόντων, εξέδωσε η ΠΑΣΚΕ της εθνικής ραδιοτηλεόρασης.
Όπως αναφέρει την Τρίτη η εφημερίδα Ημερησία, ένας κάμεραμαν, ο Νίκος Αραμπατζόγλου, ο οποίος ωστόσο έχει την ιδιότητα του προέδρου της ΔΑΚΕ στην ΕΡΤ, είναι ο νέος προϊστάμενος στη Διεύθυνση Προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης, θέση που για χρόνια κατείχε η Ελένη Χοϊδά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ, η συγκεκριμένη αντικατάσταση δεν συνιστά μεμονωμένο περιστατικό διαδοχής στο Ραδιομέγαρο. Την περασμένη εβδομάδα αντικαταστάθηκαν, έπειτα από συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ, εννέα προϊστάμενοι ισάριθμων διευθύνσεων από μέλη της ΝΔ.
Τέλος, η ΠΑΣΚΕ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για απροσχημάτιστη και απόλυτη κομματικοποίηση στην κρατική τηλεόραση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας Πέτρο θα μηνύσει αυτόν του Εκουαδόρ Νομπόα για συκοφαντική δυσφήμιση
- Εκλογές Βουλγαρία: Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία ο Ρούμεν Ράντεφ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της


