Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Δεκάδες κλήσεις «μοίρασε» η Τροχαία σε παραβάτες των λεωφορειολωρίδων

Δεκάδες κλήσεις «μοίρασε» η Τροχαία σε παραβάτες των λεωφορειολωρίδων

Δεκάδες κλήσεις «μοίρασε» η Τροχαία σε οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων που παραβίασαν τις λεωφορειολωρίδες, καθώς και σε οδηγούς ταξί, οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο και ισχυρίζονται ότι δεν θα τηρήσουν τη σχετική διάταξη. Το πρόστιμο είναι 83 ευρώ.

28

Δεκάδες κλήσεις «μοίρασε» τη Δευτέρα η Τροχαία σε οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων που παραβίασαν τις λεωφορειολωρίδες, καθώς και σε οδηγούς ταξί οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο και ισχυρίζονται ότι δεν θα τηρήσουν τη σχετική διάταξη.

Στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας βγήκαν συνεργεία της Τροχαίας Αττικής αποτελούμενα από δικυκλιστές και συναδέλφους τους που με πεζή περιπολία, στήνοντας μπλόκα σε σημεία όπου συνήθως συμβαίνουν παραβάσεις της συγκεκριμένης διάταξης.

Το πρόστιμο είναι 83 ευρώ και, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, οι αστυνομικοί της Τροχαίας έχουν ρητή εντολή να μην είναι ελαστικοί.

Στην προσπάθεια για τον εντοπισμό των οδηγών που παραβιάζουν τον ΚΟΚ, θα χρησιμοποιηθούν και οι κάμερες που είχαν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης, δουλειά πιάνουν και οι γερανοί του ΟΑΣΑ, οι οποίο θα απομακρύνουν τα οχήματα των οδηγών που σταθμεύουν παράνομα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies