
Έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για την παρέμβαση Παπαληγούρα
Την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συγκαλεί εκτάκτως ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ.Κάπος προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Αν.Παπαληγούρα στο θέμα του απαλλακτικού βουλεύματος για το Χρηματιστήριο.
28
Την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συγκαλεί εκτάκτως, την ερχόμενη Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2004, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ.Κάπος, ώστε να λάβει αποφάσεις επί της παρέμβασης και των δηλώσεων του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα, σε σχέση με την εκκρεμή υπόθεση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Όπως επισημαίνει στην πρόσκλησή του προς τα μέλη του Αρείου Πάγου, ο κ. Κάπος κρίνει ότι ανακύπτει θέμα γενικότερου ενδιαφέροντος για τη λειτουργία και την απονομή της Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έπαυσε οριστικά δίωξη που είχε ασκηθεί τον περασμένο Μάιο σε υπόθεση που αφορούσε το Χρηματιστήριο την περίοδο του δεύτερου εξαμήνου του 1999.
Κατόπιν, ο κ. Παπαληγούρας είχε συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό, έπειτα από την οποία το υπουργείο Δικαιοσύνης γνωστοποίησε ότι ο κ. Λινός «δήλωσε ότι θα παραγγείλει άμεσα» έφεση κατά του βουλεύματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας Πέτρο θα μηνύσει αυτόν του Εκουαδόρ Νομπόα για συκοφαντική δυσφήμιση
- Εκλογές Βουλγαρία: Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία ο Ρούμεν Ράντεφ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της


