
Δεν υπάρχει έλλειμμα νομοθετικού έργου, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Λανθασμένη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος την εικόνα έλλειψης νομοθετικού έργου που παρουσιάζει η Βουλή, υπενθυμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε ζητήσει από τους υπουργούς να νομοθετούν μετά από σοβαρή μελέτη.
28
Λανθασμένη χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος την εικόνα έλλειψης νομοθετικού έργου που παρουσιάζει η Βουλή, υπενθυμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε ζητήσει από τους υπουργούς να νομοθετούν κατόπιν σοβαρής μελέτης των νομοσχεδίων, προτού κατατεθούν στη Βουλή.
«Δεν νομοθετούμε για να νομοθετούμε, όπως έκανε σε πολλές περιπτώσεις το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ρουσόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι «μόλις χθες -για να σας δώσω ένα παράδειγμα- ανακοινώθηκε μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών, τις οποίες έχει λάβει το υπουργείο Υγείας, μετά από συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας με τον πρωθυπουργό. Νομοθετούμε όπου χρειάζεται να διορθώσουμε προβλήματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραδοχή από τον στρατό του Ισραήλ ότι μέλος του προκάλεσε φθορές σε άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;
- Ελεύθερος χρόνος: Γιατί νιώθουμε ενοχές αν δεν κάνουμε τίποτα;
- Πέτερ Μαγιάρ: Αντιμέτωπος με το «βαθύ κράτος» του Όρμπαν


