
Λουκέτο την Τρίτη στο ΤΕΙ Αθήνας λόγω οικονομικών προβλημάτων
Λουκέτο μπαίνει την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, στο ΤΕΙ της Αθήνας εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως επισημαίνουν σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό το προσωπικό του Ιδρύματος. Το «άνοιγμα» όλων τα ΤΕΙ της χώρας ανέρχεται ήδη σε 50 εκατ. ευρώ.
28
Λουκέτο μπαίνει την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, στο ΤΕΙ της Αθήνας εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του ΤΕΙ απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αναφέροντας του τις δυσκολίες και ζητούν άμεσα λύση.
Τα ΤΕΙ όλης της χώρας εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της υποχρηματοδότησης τους, με συνέπεια αρκετά από αυτά να μην μπορούν να καλύψουν ακόμη και τα άμεσα λειτουργικά τους έξοδα.
Τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλης της χώρας παρουσιάζουν ήδη έλλειμμα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»

