
Λουκέτο την Τρίτη στο ΤΕΙ Αθήνας λόγω οικονομικών προβλημάτων
Λουκέτο μπαίνει την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, στο ΤΕΙ της Αθήνας εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως επισημαίνουν σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό το προσωπικό του Ιδρύματος. Το «άνοιγμα» όλων τα ΤΕΙ της χώρας ανέρχεται ήδη σε 50 εκατ. ευρώ.
28
Λουκέτο μπαίνει την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, στο ΤΕΙ της Αθήνας εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του ΤΕΙ απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αναφέροντας του τις δυσκολίες και ζητούν άμεσα λύση.
Τα ΤΕΙ όλης της χώρας εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της υποχρηματοδότησης τους, με συνέπεια αρκετά από αυτά να μην μπορούν να καλύψουν ακόμη και τα άμεσα λειτουργικά τους έξοδα.
Τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλης της χώρας παρουσιάζουν ήδη έλλειμμα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών
- Καύσιμα: «Κανονικότητα» τα 2 ευρώ – Όνειρο απατηλό η επιστροφή στα προ πολέμου επίπεδα
- Γερμανία: Το Πολεμικό Ναυτικό σχεδιάζει ενδεχόμενη αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Το ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων – Ποιο νησί φιλοξενεί σε εξασέλιδο αφιέρωμα, δημοφιλές βρετανικό περιοδικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η στιγμή του ρεσάλτου των Αμερικανών πεζοναυτών σε ιρανικό πλοίο – Βίντεο από την επίθεση

