Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Προσκλητήριο στους πολίτες εν όψει προσυνεδριακού διαλόγου από τον Γ.Παπανδρέου

Προσκλητήριο στους πολίτες εν όψει προσυνεδριακού διαλόγου από τον Γ.Παπανδρέου

Με προσωπικές επιστολές θα απευθύνει προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες για να συμμετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο, που επισήμως αρχίζει από την ερχόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Χαμόγελα για 3.000 νέα μέλη.

53

Με προσωπικές επιστολές θα απευθύνει προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες για να συμμετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο, που επισήμως αρχίζει από την ερχόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, το Σάββατο, το μήνυμα που αποστέλλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε πολίτες, καλώντας τους να συμμετέχουν στις διαδικασίες είτε ως μέλη, είτε ως ενεργοί πολίτες, είναι: «Μαζί να αλλάξουμε το κόμμα».

Όπως αναφέρει η επιστολή, που είναι έτοιμη και θα αποσταλεί την ερχόμενη εβδομάδα, το σύνθημα «Γιώργο άλλαξέ τα όλα» δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει μόνος του ο πρόεδρος του Κινήματος, χωρίς την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Στην τελική ευθεία πριν από την επίσημη έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου, την ερχόμενη Τρίτη θα είναι έτοιμα δύο βιβλία πάνω στα οποία θα στηριχτεί ο προσυνεδριακός διάλογος: το ένα με τις θέσεις και τη Διακήρυξη και το άλλο με το ανοιχτό κόμμα, ενώ θα γίνει και σύνοψη των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ, ώστε στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν να καταγράφονται οι διαφορετικές θέσεις.

Την ίδια ώρα, στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχουν χαμόγελα, καθώς από το διαδίκτυο έχουν εγγραφεί περίπου 3.000 νέα μέλη, και εκτιμάται ότι έως το τέλος της διαδικασίας θα ξεπεράσουν τις 10.000. Ακόμη, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν, έχουν συγκροτηθεί ήδη περίπου 350 δημοτικές Επιτροπές για τον προσυνεδριακό διάλογο, και εκτιμάται ότι τελικά θα ξεπεράσουν τις 500.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί διάλογος παντού, με τον πρόεδρο του κόμματος να συμμετέχει ο ίδιος επισκεπτόμενος περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Παράλληλα, εντείνεται η αντιπολιτευτική τακτική του ΠΑΣΟΚ. Οι αναγκαίες βελτιώσεις στην τακτική του κόμματος θα συζητηθούν την προσεχή Τρίτη στη διάρκεια σύσκεψης των Συντονιστών, υπό την προεδρία του Γ.Παπανδρέου. Επίσης, στις 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη η πρώτη Συνδιάσκεψη εν όψει του Συνεδρίου, που θα αφορά την οικονομία. Θα ακολουθήσουν και άλλες για θέματα όπως η κοινωνική πολιτική, οι αγρότες κλπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies