
Εξιτήριο έλαβε το Σάββατο ο αθλητικογράφος Φίλιππος Συρίγος
Εξήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Κεντρική Κλινική Αθηνών ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος έπειτα από πενθήμερη νοσηλεία λόγω της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε από αγνώστους έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Supersport FM στην Καλλιθέα.
51
Εξήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Κεντρική Κλινική Αθηνών ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος έπειτα από πενθήμερη νοσηλεία λόγω της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε από αγνώστους έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Supersport FM στην Καλλιθέα.
Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η νοσηλεία του διευθυντή του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» μπορεί να συνεχιστεί κατ οίκον, καθώς η υγεία του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.
Αποχωρώντας από την κλινική ο Φίλιππος Συρίγος τόνισε πως θα ξεκουραστεί ψυχολογικά, αφού σωματικά κάθε ημέρα αισθάνεται καλύτερα, και υποσχέθηκε σύντομη επιστροφή στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα.
Στις πρώτες του δηλώσεις για την επίθεση, την Παρασκευή, ο ίδιος τόνισε ότι δεν θέλει να κατασκευάσει υπόπτους, ωστόσο ανέφερε ότι είχε τρία ανοιχτά μέτωπα. Ερωτηθείς εάν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση ανέφερε ότι τα τραύματα απαντούν από μόνα τους.
Διευκρίνισε, πάντως, ότι είχε τρία ανοικτά μέτωπα και συγκεκριμένα την υπόθεση Καραϊσκάκη, την υπόθεση της Octagon, αλλά και την υπόθεση ντόπινγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος



