71

Συνάντηση με τον Νίκο Μπίστη είχε την Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου. Μετά το τέλος της συνάντησης και εν όψει του συνεδρίου τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την προσχώρηση του κ. Μπίστη και των στελεχών της ΑΕΚΑ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλωσορίζοντας στο ΠΑΣΟΚ τον κ. Μπίστη, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το Κίνημα απηύθυνε μεγάλο κάλεσμα για συμμετοχή στον προσυνεδριακό διάλογο και το συνέδριο, αλλά και ένταξη πολιτικών δυνάμεων στο ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε δε την ευχή η απόφαση της ΑΕΚΑ να βρει μιμητές.

Ο κ. Μπίστης τόνισε ότι τα μέλη και στελέχη της ΑΕΚΑ θα συμμετέχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και προσέθεσε ότι μετά το συνέδριο θα πάψει να υφίσταται η ΑΕΚΑ.

Τόνισε επίσης ότι είναι πεποίθησή του πως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ «θα είναι αφετηρία για μια ιδεολογική και πολιτική αντεπίθεση της Κεντροαριστεράς, η οποία θα εκφραστεί και στην κάλπη νικηφόρα».


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ