
Απεργία για το Σαββατοκύριακο εξήγγειλαν οι ιπτάμενοι συνοδοί-φροντιστές
Προβλήματα αναμένονται τις επόμενες μέρες στις πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές. Oι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 48ωρη προειδοποιητική απεργία για το Σαββατοκύριακο.
28
Προβλήματα αναμένονται τις επόμενες μέρες στις πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές.
Oι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 48ωρη προειδοποιητική απεργία για το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου, λόγω -όπως δηλώνουν-της ανακοίνωσης της διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών να μην ισχύσει η σύμβαση εργασίας που υπέγραψαν τον Αύγουστο.
Οι εργαζόμενοι υποστήριξαν πως η διοίκηση τους είπε να περιμένουν το αποτέλεσμα του νέου διαγωνισμού για την πώληση της εταιρίας και τότε να διαπραγματευτούν με το νέο εργοδότη που θα προκύψει.
Στο μεταξύ, η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ιπτάμενων συνοδών και φροντιστών οι πτήσεις της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά με το υπάρχον προσωπικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Toi & Moi: Πέθανε ο συνιδρυτής, Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος
- Προκόπης Παυλόπουλος: Η διεκδίκηση των κλαπέντων από τους Βουλγάρους χειρογράφων και κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο
- Η Τουρκία επιμένει στον όρο «Τουρκικά Στενά» με νέα επιστολή της στον ΟΗΕ
- Child Benefit Boost: Who Gets Up to €150 Per Child
- Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα – «Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο», λένε οι συγγενείς του
- Γερμανία: Το 52% δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μερτς θα εξαντλήσει τη θητεία της – Σταθερό προβάδισμα για την AfD