Το «ναι» της Κίνας για ένταξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου εξασφάλισε η Ρωσία
Η Ρωσία κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» της Κίνας για ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και όλα δείχνουν ότι η ένταξη θα γίνει εντός του 2005. Η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο.
30
Η Ρωσία κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» της Κίνας για ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και όλα δείχνουν ότι η ένταξη θα γίνει εντός του 2005. Η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο.
Η συμφωνία επετεύχθη στη διάρκεια της επίσκεψης στη Μόσχα του πρωθυπουργού της Κίνας Ουέν Τζιαμπάο.
Ήδη, η Μόσχα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει και τη συναίνεση της Νοτίου Κορέας, ενώ «ναι» στο ίδιο αίτημα έχει πει και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Gov.gr Wallet: Το συχνό λάθος με τα στοιχεία του MyAuto όταν μας σταματά η τροχαία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442