
Κινητό της Siemens θα προειδοποιεί για την άσχημη αναπνοή
Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ηλεκτρονική μύτη θα διαθέτει ένα τσιπ μεγέθους ενός χιλιοστού το οποίο θα ανιχνεύει την κακοσμία του στόματος και άλλες ανεπιθύμητες οσμές, ανακοίνωσε στη Γερμανία η εταιρεία Siemens.
36
Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με ηλεκτρονική μύτη θα διαθέτει ένα τσιπ μεγέθους ενός χιλιοστού το οποίο θα ανιχνεύει την κακοσμία του στόματος και άλλες ανεπιθύμητες οσμές, ανακοίνωσε στη Γερμανία η Siemens.
Όπως αναφέρει το Reuters, ερευνητική ομάδα της εταιρείας στο Μόναχο θα αναπτύξει το τσιπ βασιζόμενη σε νέες τεχνολογίες αισθητήρων.
Το τηλέφωνο «εξετάζει τον αέρα στη γύρω περιοχή για οτιδήποτε, από την άσχημη αναπνοή και το αλκοόλ μέχρι τα επίπεδα των ατμοσφαιρικών αερίων» δήλωσε εκπρόσωπος της Siemens.
«Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν σοβαρά το να μυρίζουν ευχάριστα» εξήγησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Εκτός με αναγκαστική αλλαγή και ο Σάλιακας
- Μάχη με τις φλόγες σε Γαλλία και Ισπανία – Ενώθηκαν τα σύννεφα του καπνού από τις δύο πυρκαγιές
- Νέα διεθνής πρωτοβουλία για υπεύθυνη και δίκαιη Τεχνητή Νοημοσύνη
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Κάρμο (vid)
- Εγκαταλείπουν την Αττική οι αδειούχοι – Τα στοιχεία των αναχωρήσεων από τα λιμάνια
- Σταύρος Γεωργίου: Βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του ποινικολόγου

