
Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου η κλήρωση για τις κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού
Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού για τους δικαιούχους του ΟΕΚ. Το υπουργείο Απασχόλησης αναζητεί τρόπους μείωσης του κόστους ακόμη και κάτω από τα 850 ευρώ ανά τ.μ.
37
Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, στις 9 ή στις 10 του μηνός κατά πάσα πιθανότητα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Κατά τη συνάντηση του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Πάνου Παναγιωτόπουλου με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, τη Δευτέρα, διευκρινίστηκε ότι το υπουργείο αναζητεί τρόπους με τους οποίους πιθανόν να μειωθεί ακόμα και κάτω από τα 850 ευρώ ανά τ.μ. το τίμημα που θα κληθούν να πληρώσουν οι τυχεροί από τους δικαιούχους.
Η ΓΣΕΕ με ανακοινώσεις της έχει κατ επανάληψη ζητήσει η τιμή που θα κληθούν να πληρώσουν οι δικαιούχοι να μην ξεπεράσει τα 700 ευρώ ανά τ.μ.
Μέχρι σήμερα οι δικαιούχοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν για τις κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού φτάνουν περίπου τις 17.000 ανάμεσα στους οποίους θα κληρωθούν οι 2.914 κατοικίες.
Ο χώρος και η διαδικασία της κλήρωσης δεν έχει διευκρινιστεί, και το υπουργείο φέρεται να απορρίπτει προτάσεις για διάθεση ενός αριθμού κατοικιών προς πώληση σε ιδιώτες, ώστε να μειωθεί το κόστος για τον υπόλοιπο μεγάλο αριθμό των δικαιούχων του ΟΕΚ.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
