Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Garfield: H Ταινία

Garfield: H Ταινία

Ο Γκάρφιλντ, ο διασημότερος χαρακτήρας που προήλθε ποτέ από τα καρέ των κόμιξ, πρόκειται να μετατραπεί σε κινηματογραφικό αστέρα αντίστοιχου βεληνεκούς. Επιτέλους βρέθηκε μία επική ιστορία, τόσο μεγάλη όσο και ο εγωισμός του – που μπορεί με το ζόρι να χωράει στη μεγάλη οθόνη, έχει όμως εγκατασταθεί για τα καλά στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών ανά […]

Ο Γκάρφιλντ, ο διασημότερος χαρακτήρας που προήλθε ποτέ από τα καρέ των κόμιξ, πρόκειται να μετατραπεί σε κινηματογραφικό αστέρα αντίστοιχου βεληνεκούς. Επιτέλους βρέθηκε μία επική ιστορία, τόσο μεγάλη όσο και ο εγωισμός του – που μπορεί με το ζόρι να χωράει στη μεγάλη οθόνη, έχει όμως εγκατασταθεί για τα καλά στις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών ανά τον κόσμο.
Σήμανση: Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Πίτερ Χιούιτ
Σενάριο: Τζόελ Κοέν, Άλεκ Σολόκοφ
Παίζουν: Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Μπρέκιν Μάγιερ, Στεφάν Τομπολόφσκι, Βανέσα Κρίστελ

Ο καλομαθημένος γάτος Γκάρφιλντ απολαμβάνει στη ζωή όλα όσα θα ζήλευε κάθε γάτος, εκτός από ένα γεγονός, τη συγκατοίκηση με τον σκύλο Όντι, που αναπάντεχα έφερε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης Τζον Άρμπακλ.
Ο ανταγωνισμός – από τη πλευρά φυσικά του εγωκεντρικού Γκάρφιλντ – για το ποιο κατοικίδιο είναι το καλύτερο, έχει μόλις αρχίσει.
Αφού κάνει τη ζωή του Όντι μαρτύριο και τον αναγκάζει να φύγει από το σπίτι, τι άλλο μένει να κάνει ο Γκάρφιλντ για να αποδείξει ότι αξίζει την αγάπη του ιδιοκτήτη του από το να βγει στους δρόμους με την πιο αλλοπρόσαλλη παρέα που θα μπορούσε, για να βρει και να ξαναφέρει πίσω τον «άσπονδο» φίλο του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024