Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
Τέσσερις Παλαιστίνιοι -μεταξύ αυτών ένας έφηβος 15 ετών- σκοτώθηκαν την Παρασκευή από ισραηλινά πυρά στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές.
Τέσσερις Παλαιστίνιοι -μεταξύ αυτών ένας έφηβος 15 ετών- σκοτώθηκαν την Παρασκευή από ισραηλινά πυρά στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές.
Δύο Παλαιστίνιοι υπέκυψαν στα τραύματα που υπέστησαν από οβίδες ισραηλινών αρμάτων μάχης στη Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.
Νωρίτερα, άλλοι δύο Παλαιστίνιοι, ο 22χρονος Σάλεχ Χαζάα και ο 34χρονος Αμπντελαζίζ αλ Ασκάρ, τοπικός ηγέτης της Χαμάς, είχαν βρει το θάνατο από την ισραηλινή επέμβαση στη Τζαμπαλίγια.
Η στρατιωτική αυτή επιχείρηση προκάλεσε εξάλλου τον τραυματισμό 50 Παλαιστινίων, σύμφωνα με νέο απολογισμό από ιατρική πηγή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.