Μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, κατά τον Γ.Γιακουμάτο
Πολιτικές και προγράμματα, όπως το Stage, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα της 69ης ΔΕΘ, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Πολιτικές και προγράμματα, όπως το Stage, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα της 69ης ΔΕΘ, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος συναντήθηκε την Τετάρτη με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Νίκο Τσιαρτσιώνη και τον πρόεδρο του ΕΚΘ, Νίκο Γιαννόπουλο.
Επιπλέον, σύντομα θα περάσει στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τη μερική απασχόληση, σύμφωνα με το οποίο θα καλυφθούν 25.000 θέσεις.
«Είχε το θάρρος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου να δηλώσει και γραπτά, με το υπόμνημά του, ότι οι πολιτικοί με την απασχόληση έχουν αποτύχει» τόνισε ο κ. Γιακουμάτος και προσέθεσε ότι η Θεσσαλονίκη «στενάζει από μία δραματική ανεργία», ενώ υποσχέθηκε ότι το θέμα της απασχόλησης θα δει καλύτερες μέρες για τη Θεσσαλονίκη, διότι, όπως είπε, αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί και αρκετά έχει μείνει στο περιθώριο και από πλευράς ανάπτυξης και μεγάλων έργων.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιαρτσιώνης τόνισε ότι «σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα ενεργειών για να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατό αποτελεσματικότερα την ανεργία που μαστίζει τη Μακεδονία και τη Θράκη».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.