Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
H Κούβα διακόπτει τις σχέσεις με Παναμά «επειδή αμνήστευσε συνωμότες κατά του Κάστρο»

H Κούβα διακόπτει τις σχέσεις με Παναμά «επειδή αμνήστευσε συνωμότες κατά του Κάστρο»

Η Κούβα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις με τον Παναμά επειδή ο απερχόμενος πρόεδρός του Μιρέια Μοσκόζο έδωσε αμνηστία σε τέσσερις Κουβανούς που κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο πριν από τέσσερα χρόνια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

36

Η Κούβα ανακοίνωσε ότι διακόπτει επ αόριστον τις διπλωματικές της σχέσεις με τον Παναμά, επειδή ο απερχόμενος πρόεδρός του Μιρέια Μοσκόζο έδωσε αμνηστία σε τέσσερις Κουβανούς που κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο συντηρητικός Μοσκόζο έδωσε χάρη στους κατηγορούμενους λιγότερο από μία εβδομάδα πριν εγκαταλείψει την προεδρία του Παναμά. Οι Κουβανοί έσπευσαν να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ με δύο ιδιωτικά αεροπλάνα.

Ανακοινώνοντας τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τον Παναμά, η Αβάνα χαρακτηρίζει τον Μοσκόζο «συνεργό και προστάτη της τρομοκρατίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
Cookies