
Στο θέμα της «οικειοποίησης» των Ολυμπιακών έργων από τη ΝΔ επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ
Για «αμετροέπειες και μεγαλοστομίες» υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ κατά την παράδοση ή τα εγκαίνια Ολυμπιακών έργων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ. «Εγκατέλειψαν (οι υπουργοί) την κινδυνολογία και τώρα καμαρώνουν για τα έργα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
71
Για «αμετροέπειες και μεγαλοστομίες» υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ κατά την παράδοση ή τα εγκαίνια Ολυμπιακών έργων κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή.
Σε αυτή μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «διάφοροι υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ, αφού εγκατέλειψαν την κινδυνολογία, την καταστροφολογία και τη συκοφάντηση όλων των μεγάλων έργων, συνεχίζουν να επιδίδονται τώρα σε αμετροέπειες και μεγαλοστομίες κατά την παράδοση ή τα εγκαίνια των Ολυμπιακών έργων, ως εάν τα έργα αυτά να υλοποιήθηκαν τους τελευταίους πέντε μήνες».
«Αυτός που δικαιούται να καμαρώνει για τα έργα αυτά είναι ο ελληνικός λαός, στον οποίο ανήκουν, η χώρα, που βελτίωσε εντυπωσιακά τις υποδομές της, καθώς και όλοι όσοι εργάστηκαν γι αυτά, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, κατά το μερίδιο που του αναλογεί» τονίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία παρατίθενται στοιχεία για την πρόοδο των Ολυμπιακών έργων έως και τις εκλογές της 7ης Μαρτίου, αλλά και τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!


