
Νεαρός συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με όπλο τύπου στυλό
Ένα πιστόλι τύπου στυλό, το οποίο έφερε στη θαλάμη μια σφαίρα των 22 χιλιοστών, επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος» 24χρονος που επρόκειτο να ταξιδέψει με πτήση εωτερικού. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
28
Ένα πιστόλι τύπου στυλό επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» νεαρός ο οποίος όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στις 8.20 το πρωί της Κυριακής. Δράστης είναι ένας 24χρονος μηχανικός-μηχανολόγος από την Αθήνα, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς για Μυτιλήνη.
Σε έλεγχο που του έγινε όμως από τους αστυνομικούς με ειδικό μηχάνημα διαπιστώθηκε ότι σε ένα τσαντάκι μέσης που είχε πάνω του υπήρχε ένα όπλο τύπου στυλό, το οποίο έφερε στη θαλάμη μια σφαίρα των 22 χιλιοστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV

